er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og kan måske ikke vise alle funktioner på dette og andre websteder.

Spil og saml poletter i Ivan and the Immortal King

Ivan and the Immortal King er månedens spil i januar. Det betyder, at vi har proppet en masse ekstra fordele ind i lige netop dette spil. Eller sagt på en anden måde, du har en lille smule større chance for overskud ved at spille på månedens spil fremfor at spille på vores andre sjove spil.

Når du spiller på Ivan and the Immortal King, opsamler du nemlig points i spillet, og disse point – eller poletter som vi kalder dem - kan bruges til købe bonusspil for. Det er smart, og det er en god måde, at få sig en ekstra gevinst på.

Der er mange forskellige muligheder for at optjene poletter på, men det står alt sammen udførligt beskrevet, når du åbner Ivan and the Immortal King eller du kan se videoen nedenfor.

Sådan veksler du poletter til bonusspil næste måned.

Inde i spillet er der en knap. Tryk på den, når du vil købe et bonusspil med dine poletter.

Du kan inde i spillet se hvad bonusspil koster, og du kan også gemme dine poletter og købe et bonusspil med en højere værdi pr. spin. Det gør selvfølgelig bonusspillet dyrere, da dine gevinster også stiger tilsvarende i takt med, at du øger værdien af hvert enkelt spin.

Optjen dobbelt så mange poletter under Happy Hour!

For at fejre Månedens Spil har vi besluttet at give dig en god start på det nye system. Vi giver derfor dobbelt så mange point i weekenden 4. januar til 6. januar. Det sker helt automatisk. Bare spil og se, hvor mange poletter, du får skrabet sammen.

Og vi slutter måneden af med et gevaldigt Ivan and the Immortal King-brag for i månedens sidste weekend (25. januar til 27. januar) gør vi det fire gange så let at indsamle poletter i spillet!!!

God fornøjelse med Månedens Spil!

Se video om Månedens Spil


Regler og vilkår

  • Missioner i månedens spil er aktivt fra den 28. december 2018 til 31. januar. 2019. Begge dage inkl.
  • Du optjener poletter ved at løse missioner i spillet.
  • Dine optjente poletter kan benyttes til at købe bonusspil for i månedens spil.
  • Poletter udløber ikke, men kan bortfalde hvis kampagnen ”Månedens spil” stopper. Dette vil blive beskrevet senest i den sidste ”Månedens spil” kampagne.
  • Hvis ”Månedens kampagne” stopper, vil optjente poletter blive vekslet til bonusspil i månedens spil. Antal poletter rundes ned til nærmeste niveau, og du skal have minimum til laveste niveau for at modtage et bonusspil.
  • Vegas.dk forbeholder sig retten til at ændre i kampagnens setup løbende.
  • Vegas.dk forbeholder sig retten til at benytte sig af vinderes fornavne og/eller alias på hjemmesiden og i fremtidige promotions.

Spil månedens spil