er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og kan måske ikke vise alle funktioner på dette og andre websteder.

Gode spilvaner er forudsætningen for god underholdning. Hos Vegas.dk er det meget vigtigt for os, at du spiller sundt og får nogle gode og sjove oplevelser. Enhver er naturligvis herre over sit eget spil, men det er væsentligt for os, at du kender de fem vigtigste råd til at holde fast i et sundt spil:

1. Spil ikke for at tjene penge
Spil er og skal være underholdning. Det er ikke at regne for en investering. De fleste kunder taber penge i det lange løb.
2. Sæt altid en grænse
Sæt en grænse for hvor mange penge du vil spille for, eller hvor lang tid du vil spille.
Og hold den!
3. Overfør ikke penge mens du spiller
Lok ikke dig selv til at overføre flere penge til din spilkonto, mens du spiller. Det kan være fristende - men kan hurtigt eskalere på usund vis.
4. Hold pauser
Det er sjovt at spille, og det kan være svært at stoppe. Men husk at holde små pauser undervejs, så hjælper du dig selv til ikke at blive opslugt - og til at blive ved at tænke klart.
5. Råb højt - med det samme
Oplever du, at dit spil ikke længere bare er for sjov. Så råb højt! Med det samme!
Du kan altid henvende dig til vores Kundecenter. Her sidder dedikerede medarbejdere klar til at hjælpe dig eller ring direkte til LudomaniLinjen på 70 22 28 25, hvis du vil have mere viden om sundt og usundt spil.

Hvor sundt er dit spil? Tjek det her

Hos Vegas.dk skal det være sjovt og underholdende at spille. Vi opfordrer derfor alle til ansvarligt spil. Det betyder, at du kender og holder styr på dine spilvaner. Vi har derfor indført en række forskellige værktøjer der kan hjælpe dig til at spille sundt.

Vi har indført personlige beløbsgrænser, som du kan indstille under "Min Profil". Dette sikrer, at du ikke kan overføre mere end et angivet beløb pr. dag, pr. uge eller pr. måned fra din bank til din Vegas konto. Men du kan også fastsætte din personlige tabsgrænse, og dermed stopper systemet dig automatisk, hvis du er ved at overskride din grænse for, hvor meget du må tabe på en enkelt dag, en uge eller en måned. Det er en rigtig god idé, at beslutte dig for, hvad dine grænser skal være. Vi skal nok hjælpe dig med at holde dem.

Derudover har du mulighed for at en time out – altså at spærre dig selv for at spille i en kortere eller længere periode. Det kan være en god idé, hvis du har spillet meget i en periode og er bekymret for, om det er dig, der styrer spillet, eller spillet der styrer dig.

Hos Vegas.dk kan du tildele dig selv en 24 timers time out eller en time out over en længere periode. Dette gøres under ’Min Profil’. Endelig kan du også vælge frivillig udelukkelse fra al online spil om penge ved at registrere dig i Spillemyndighedens register over frivilligt udelukkede spillere. Registret hedder ROFUS og er en god hjælp til mennesker, der ønsker at stoppe med at spille om penge.

Er du i tvivl, om du har et spilleproblem, opfordrer vi dig til at tage en test, som kan give dig et svar. Der findes forskellige test, men vi anbefaler du benytter følgende test:

Test dig selv

Er du bekymret for dine spillevaner, eller for at spillet påvirker dig negativt, så tilbyder LudomaniLinjen professionel rådgivning på området. 

Hvis du har brug for mere hjælp

LudomaniLinjen er Danske Spils hjælpelinje til ludomaner og deres pårørende.

Ring til os på 70 22 28 25 - www.ludomanilinjen.dk

Åbningstider: Mandag-Tirsdag10-18
Onsdag10-22
Torsdag-Fredag10-18
Helligdage har linjen lukket

Log på for at sætte grænser